Vilken dryck gör er signaturrätt rättvisa?

Vare sig du bedriver stjärnkrog, mysig kvartersrestaurang eller representerar en hotellkedja är vår utgångspunkt för samarbete alltid densamma. Med djupgående kunskap, bästa service och ett unikt dryckessortiment – hjälper vi dig att förstärka ert kundkoncept och förhöja era gästers upplevelser.


Kompetensstöd och dryckesleverantör i två decennier

Sedan 2000 har vi bedrivit dryckeshandel och är numera en ledande aktör gentemot HORECA-segmentet. Utöver det finns våra produkter delvis representerade i Systembolagets sortiment. Vi har även hunnit bli en välkänd importör i producentled. I synnerhet bland dem som bedriver småskalig produktion och där kvalitet står i centrum. I nuläget samarbetar vi med ett 100-tal producenter från hela världen.

 
Hållbar och ekologisk produktion 

Vi erbjuder ett brett sortiment av viner i de flesta prisklasser från vingårdar med hållbar och ekologisk produktion från hela världen. Utöver detta kan vi visa upp ett unikt avecsortiment med såväl klassiska digestifer som lite mer överraskande spritsorter från världens flesta hörn.

 
Med fokus på restaurang

Vi hjälper dig att matcha menyer med drycker som både lyfter matupplevelsen, men även om så önskas, gör den mer oväntad eller unik i syfte att t ex förstärka ert köks inriktning. Våra kunniga medarbetare har genomgått sommelierutbildning och flera av dem har tidigare arbetat inom restaurangbranschen.

Vi strävar efter att etablera ett långsiktigt samarbete med dig som är kund. Vårt sortiment växer stadigt och våra kunders verksamheter genomgår också förändringar. Att därför ses regelbundet för att säkerställa att du alltid erbjuder era gäster de produkter som bäst kompletterar ert erbjudande anser vi är prioriterat.

 
Kunskap, kvalitet och service

Om vi inte redan har nöjet att samarbeta vill vi gärna lära känna din verksamhet. Hör av dig till oss så bestämmer vi en tidpunkt för introduktion och samtal om hur vi skulle kunna komplettera och förhöja ert kundkoncept. Med kunskap, kvalitet och service lovar vi tillföra värden som både kommer att uppskattas av er själva – och i synnerhet av era gäster.

Tillagd i varukorgen